Wooninspiratie

Ontdek onze ongekende kastoplossingen: in elke kleur, materiaal, profiel en interieurstijl. Naast een praktische kastoplossing wil ook het oog genieten van een stijlvolle ruimtewinner. Vandaar dat wij diverse merken en vele stijlen in huis hebben, van modern tot klassiek en van romantisch tot stoer en landelijk.

  • schuifwandsystemen
  • kastinterieur op maat
  • kasten, meubelen en dividers
  • accessoires
Standaardoplossing of maatwerk

Kies voor een standaardoplossing of voor maatwerk. Bouw het desgewenst luxer uit met sfeervolle en/of functionele details zoals een garderobelift, opbergaccessoires of kastverlichting. Een roomdivider, sideboard, kabinet of een los meubel maakt het nog persoonlijker.

Stijldeuren

Stijldeuren - uitgevoerd in een schuifdeur of draaideur - omlijsten de woonruimte. Een stijldeur creëert opbergruimte in een eigen stijl. Zelfs onder een schuin dak zijn er verschillende mogelijkheden om kastruimte te vormen.

Laten doen of zelf doen

Geen tijd? Niet handig? Zelfs voor twee linkerhanden is een zee aan kastruimte zo gemaakt. Onze professionele klussendienst en montagedienst helpen graag. Liever zelf doen? Dat kan desgewenst van ontwerp tot en met de uitvoering.

Onze klant:

"Bij ons kreeg opgeruimd gevoel een kans. We genieten nu van rust, ruimte en wooncomfort!"
 

Maak een afspraak

Bel ons op 0497 38 17 95 

Of mail naar info@woonplazabladel.nl

Neem een kijkje in onze showroom

Top