Nieuws WoonplazaBladel

Nieuws en trends van Woonplaza Bladel

 • Home
  Home Hier kunnen alle blogberichten op de hele site gevonden worden.
 • Categorieën
  Categorieën Toont een lijst met categorieën van dit bericht.
 • Tags
  Tags Toont een lijst met tags die in de blog gebruikt zijn.
 • Bloggers
  Bloggers Zoek naar favoriete blogger op deze site.
 • Teamblogs
  Teamblogs Vind hier je favoriete teamblogs.
 • Inloggen
  Login Inlogformulier

Nieuwe entree voor houten deuren!

 • Fontgrootte: Groter Kleiner

Nieuwe entree voor houten deuren!

In de wandelgangen wordt het al dé revolutie in de deurenwereld genoemd. De nieuwste technologische ontwikkelingen bieden dan ook een opening voor de toekomst. Ontdek door het sleutelgat de nieuwste norm voor vlakke houten deuren.

Kromtrekken verleden tijd

Een volledig houten strakke deur die niet kromtrekt? Het kan met de nieuwe gestabiliseerde deuren!

Het geheim? De nieuwste vlakke houten deuren zijn uitgerust met een extreem duurzame toplaag. Deze toplaag - bestaande uit geacetyleerde houtvezels - is speciaal ontwikkeld om de sterkte, levensduur en milieuvriendelijkheid van deuren te vergroten. Dankzij deze techniek neemt de houten deur nog steeds vocht op zonder op te zwellen. Kromtrekken is dus verleden tijd!

 

Goodbye schimmels!

Extra pluspunt is de extreme weerstand van het 'nieuwe hout ' tegen schadelijke schimmels. Het hout wordt niet meer aangetast. Die wetenschap heeft positieve gevolgen voor het onderhoud. Lagere onderhoudskosten dus. Tel daar de prijsgunstige aanschafkosten bij op en je hebt per saldo een superkwaliteit waar je nauwelijks nog omkijken naar hebt. Oh ja, deze deuren zijn gevuld zijn met hoogwaardig schuim. Hierdoor zijn de deuren ook nog eens licht in gewicht en hebben een hoge isolatiewaarde. Dat laatste klinkt natuurlijk ook aanlokkelijk.b2ap3_thumbnail_sfeer-rvs-_DSC2596-bewerkt-bewerkt-medium.jpg

Ontwerpvrijheid

Verfraai jouw woning met kwaliteit naar eigen wens en invulling. Maximale ontwerpvrijheid vormt namelijk de kracht. Deze nieuwste norm is in elke maat leverbaar en bovendien verticaal en horizontaal ingroefbaar. Ook glasopeningen zijn mogelijk. Geen standaard deuren dus. Ook het Tijdloos vertrekpunt vormt een krachtig wapen. Eigentijdse deuren passend bij de tijd van nu. Omdat de deur uit één plaatstuk bestaat, is deze tevens uiterst strak af te lakken. Als basis krijgt ie een strakke gladde oppervlaktebehandeling. Geen hoekjes, geen kantjes, geen afzonderlijke werking van verscheidene materialen. Kortom, lekker strak.nl

Ook voor buitenb2ap3_thumbnail_w3_detail-tricomfort-glas-beugel-2-klein.jpg

Het uit duurzaam beheerde bossen afkomstige en standaard FSC gecertificeerde hout is ook buiten toepasbaar. Bovendien is deze technologie ook ideaal als toepassing voor garagedeuren. En goed om te weten: de deuren kunnen, voorzien van de gewenste voorlak, geleverd worden. Samengevat: een authentieke uitstraling in een modern jasje garandeert strak gemak. Jij bent toch ook klaar voor jouw nieuwe entree?!

Laatst aangepast op
in Deuren
Top