Nieuws WoonplazaBladel

Nieuws en trends van Woonplaza Bladel

 • Home
  Home Hier kunnen alle blogberichten op de hele site gevonden worden.
 • Categorieën
  Categorieën Toont een lijst met categorieën van dit bericht.
 • Tags
  Tags Toont een lijst met tags die in de blog gebruikt zijn.
 • Bloggers
  Bloggers Zoek naar favoriete blogger op deze site.
 • Teamblogs
  Teamblogs Vind hier je favoriete teamblogs.
 • Inloggen
  Login Inlogformulier

Mat, natuurlijk!

 • Fontgrootte: Groter Kleiner

Benieuwd naar het geheim achter succesvolle woonontwerpen? Wil je ook zo'n natuurlijke rustige uitstraling in jouw interieur? Speel dan met verschillende materialen en ga voor een matterende basis: mat!

Welkom thuis

Thuis kom je tot rust, wil je loskomen van de hedendaagse beslommeringen én je vooral niet voortdurend hoeven te ergeren aan vlekken op een glanzende vloer. Om jouw 'thuis' goed te kunnen inrichten, overeenkomstig woonwensen toegevoegd met speelse dynamiek en stijlvolle contrasten, zijn er gelukkig mensen die thuis zijn in wonen. Samen met jouw woonprofessional start je de basis van 'ontspannen wonen'. En dat begint bij een matte vloer.

 

Weerspiegelend mooi

Wie goed nadenkt over een rustgevend fundament, kiest voor een hedendaags interieur vooral geen glanzende ondergrond. Glans veroorzaakt namelijk irritaties door de weerspiegeling van het licht, ook vuil zal eerder opvallen op een glanzende oppervlakte. Kies daarom voor mat! Komt dat even goed uit: mat is dé trend op het gebied van wonen! Daarna stel je de vraag: 'wordt het hout of laminaat?'.

Supermat, niet afgemat!

Goed nieuws! De hedendaagse trend 'supermat' is ook in de laminaatwereld doorgedrongen. Zowel klassieke, moderne, landelijke als hippe industriële interieurs verrijken dankzij de matte structuur. Laminaat combineert daarbij het beste van twee werelden: onderhoudsvrij én een natuurlijke rustige look die haast niet van hout te onderscheiden is. Dankzij het kliksysteem is zelf installeren kinderlijk eenvoudig, of laat het de vakman doen.

Pure uitstraling

Alle mogelijke decors hebben een matte structuur die bovendien voor een dimensionale uitstraling zorgt. Het gevoel van diepte wordt eveneens versterkt door elegante v-groeven, zoals die van een echte planken vloer. 'Soft touch mat' geeft de indruk van een authentieke houtstructuur en zorgt voor een zacht mat effect dat zijdezacht aanvoelt. Het nieuwe '3D Wood Effect' benadrukt het natuurlijk reliëf van de houtnerven dankzij de variaties in glansgraden van mat tot satijn en zijde. Kortom, voor een onderhoudsvrije trendy vloer én ultiem woongeluk is laminaat dus een sterke keuze!b2ap3_thumbnail_balterio2.jpg

Laatst aangepast op
in Vloeren
Top