Nieuws WoonplazaBladel

Nieuws en trends van Woonplaza Bladel

 • Home
  Home Hier kunnen alle blogberichten op de hele site gevonden worden.
 • Categorieën
  Categorieën Toont een lijst met categorieën van dit bericht.
 • Tags
  Tags Toont een lijst met tags die in de blog gebruikt zijn.
 • Bloggers
  Bloggers Zoek naar favoriete blogger op deze site.
 • Teamblogs
  Teamblogs Vind hier je favoriete teamblogs.
 • Inloggen
  Login Inlogformulier

Liefde voor het betere binnenwerk

 • Fontgrootte: Groter Kleiner

Echte schoonheid zit van binnen. Een mooie buitenkant zegt niets over de binnenkant. Dat geldt ook voor deuren. Buitengewoon gemak is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Nog té vaak blijkt dat uiterlijke verleiding het wint van de innerlijke kwaliteit, of het ontbreken daaraan. Tja, liefde maakt blind.

Meer dan een doorgang

Deuren, ze zijn de meest intensieve gebruiksvoorwerpen in huis. Je loopt er quasi nonchalant doorheen, zonder je het gebruiksgemak ervan te realiseren. Totdat eindelijk die deur vervangen is door een deur die wél vloeiend sluit en niet klemt. De kwaliteit van deuren is

de basis voor buitengewoon gemak binnenshuis. Hoe maak je van een deur een dynamische doorgang waarbij ergernissen tot het verleden behoren? Daarvoor moet je een deur letterlijk 'openmaken'. Dan pas zie je de kwaliteit.

Kern van het verhaal

Kwaliteitsdeuren hebben een stabiele gelamineerde binnenkern, waardoor ze zowel vormvast als vochtbestendig zijn. Dit principe zorgt voor een stevige deur die tegen een stootje kan. Tocht krijgt geen kans en de kou blijft buiten. Door deze sterke binnenkern wapent de deur zich tegen de gevaren van kromtrekken en kieren. In combinatie met het juiste hang- en sluitwerk blijft hij lekker geruisloos lopen. Dat scheelt een hoop ergernissen.b2ap3_thumbnail_Stabiele-kern_icoon.png

Sterk van binnen, mooi van buiten

Bij het zoeken naar een deur komt kwaliteit dus bovenaan het boodschappenlijstje. Natuurlijk wil het oog ook wat. De buitenkant is minstens zo belangrijk als de binnenkant. Laat je dus inspireren. In de betere speciaalzaken vind je alles onder één dak. En heel belangrijk: je kan 'daten' met verschillende deuren in de categorie 'het betere binnenwerk'. Gegarandeerd dat je verliefd wordt. Tegenwoordig kunnen deuren zelfs met gemonteerd glas, gekit én afgelakt in je gewenste kleur besteld worden.

Liefdevolle binnenkomer

Echte liefde verdient een sieraad: maak van een doorgang een echte binnenkomer. Met behulp van sierlijsten en hoekstukken geef je de architraven - de omkadering van de deur - vorm. En de plinten? Die sluiten hier naadloos op aan. Zie het als een schilderij om in te lijsten. Vanaf nu mag jouw liefde gezien worden!

Laatst aangepast op
in Deuren
Top