Nieuws WoonplazaBladel

Nieuws en trends van Woonplaza Bladel

 • Home
  Home Hier kunnen alle blogberichten op de hele site gevonden worden.
 • Categorieën
  Categorieën Toont een lijst met categorieën van dit bericht.
 • Tags
  Tags Toont een lijst met tags die in de blog gebruikt zijn.
 • Bloggers
  Bloggers Zoek naar favoriete blogger op deze site.
 • Teamblogs
  Teamblogs Vind hier je favoriete teamblogs.
 • Inloggen
  Login Inlogformulier

Landelijk tafelen met een kloosterbiertje

 • Fontgrootte: Groter Kleiner

Gecombineerd met een ambachtelijke toets vormen ze de kracht van het stoere 'outdoor living': doorleefde 'oude' tafels. Ideaal voor een avond met vrienden en bovendien een aanrader om heerlijk te dineren in de buitenlucht.

Landelijk decor

Stoere eiken tafels zijn hot. Eigenlijk zijn ze nooit weggeweest. Want pure materialen in een landelijk decor misstaan nooit. Sterker nog, ze benadrukken juist de kracht van het 'landelijk genieten'. Aan de voet van een eiken eettafel ontstaan de mooiste gesprekken, groeien de kinderen op en is er sprake van één grote familie. Dat geldt voor binnen - zoals een stoere houten tafel in een trendy hedendaags interieur zoals de industriële trend - én voor buiten.

 Een kloostertafel leeft!

Vooral de zwaardere eiken tafels zijn een must als het om trendvolgers gaat. Robuuste eiken tafels, zoals kloostertafels, ademen een en al natuur. Ze hebben karakter! Dat komt door de noesten en natuurlijke krimpscheuren. Aan die natuurlijke details en de sfeer van een doorleefde uitstraling herkent men een eikenhouten kloostertafel. Kortom, een kloostertafel leeft en brengt mensen samen.

b2ap3_thumbnail_Kloostertafel_eikentuinhuis.JPG

Uitnodigende gezelligheid

Aan een kloostertafel is ruimschoots plek voor iedereen. Bij een eikenhouten tafel staat de functionaliteit bovenaan. Dat betekent dat er aan geleefd mag worden. Je mag jezelf zijn! Combineer daarom de robuuste sfeer van weleer met het comfort van vandaag. Want goede stoelen zijn onmisbaar voor een gezellig avondje. Niemand wil een houten kont krijgen, zoals dat vroeger in het klooster geschiedde.

Met of zonder kloosterbiertje

Een kloosterbiertje met vrienden smaakt nóg lekkerder in een comfortabele stoel van bijvoorbeeld halfrond wicker. Plof neer in de heerlijke kussens en zak weg voor een ontspannen gevoel. Bovendien ideaal om lekker na te tafelen of buiten te genieten na een drukke dag. Genieten doe je met maten of met mate. Dat is voor iedereen persoonlijk. Zo ook individuele wensen. Bespreek persoonlijke wensen met een woonprofessional die de kracht van hout kent. Wie thuis is in hout maakt namelijk maatwerk mogelijk. Op jouw karakter dus!

Laatst aangepast op
Top