Nieuws WoonplazaBladel

Nieuws en trends van Woonplaza Bladel

 • Home
  Home Hier kunnen alle blogberichten op de hele site gevonden worden.
 • Categorieën
  Categorieën Toont een lijst met categorieën van dit bericht.
 • Tags
  Tags Toont een lijst met tags die in de blog gebruikt zijn.
 • Bloggers
  Bloggers Zoek naar favoriete blogger op deze site.
 • Teamblogs
  Teamblogs Vind hier je favoriete teamblogs.
 • Inloggen
  Login Inlogformulier

Alles voor een warm bad!

 • Fontgrootte: Groter Kleiner

Alles voor een warm bad!

Wordt het dweilen met de kraan open of genieten van design én onderhoudsgemak? Wie een nieuwe badkamer zoekt laat zich goed informeren. Tegenwoordig is er van alles te koop. Badder mee in de wereld van de badkamergeheimen en combineer het beste van meerdere werelden.

Badrituelen

Yes, een nieuwe badkamer! Even genieten en daarna uren poetsen? Integendeel, we dromen van andere badrituelen. Wie naar een nieuwe badkamer verlangt, wil een eenvoudig te reinigen ruimte. Onderhoudsgemak dus. Vaak is 'onderhoudsgemak' een ondergeschoven kindje dat meestal te snel met het badwater wordt weggegooid. Jammer, want met een paar kleine tips en badweetjes worden ergernissen en ongemakken voorkomen.

Badweetjes

Een van de grootste ergernissen is het poetsen van de badkamer. Veel design douchecabines en deuren zijn zowel een lust als een last voor het oog; veel moeilijk bereikbare hoekjes zijn een ideale voedingsbodem voor schimmels en weerplekken. De kunst is om praktisch gemak het vertrekpunt voor een nieuwe badkamer te laten zijn. Vanuit die basis kijk je verder naar mooi en trendy. Slim design kan naast mooi namelijk ook praktisch zijn.

Koude doucheb2ap3_thumbnail_DoucheSchuifdeur.jpg

Wie zich op een stortdouche verheugd heeft, komt na de montage soms bedrogen uit. De stortregen is veranderd in een flauw buitje. Informeer dus tevoren of de bestaande installatie binnenshuis geschikt is voor een dergelijk systeem. Sommige producten zijn namelijk niet geschikt voor een bepaald principe. Alles dient dus goed op elkaar afgestemd te worden. Voorkom dus een koude douche.

Warm bad

Grote tegels in rustige tinten met een natuurlijke uitstraling geven direct het gevoel van een warm bad. Een houtmotief of betonlook werkt bovendien sfeerverhogend. Accentueer de badkamer desgewenst met natuurlijke materialen zoals stucwerk, eikenhout en baksteen. In combinatie met grote witte wandtegels ontstaat er een spannend contrast. Het hele gezin badkamerplezier? Zorg dan voor een brede wastafel en spiegel. Zo is er voor iedereen plek op de drukste momenten van de dag. Tijd voor een warm bad? Laat je dan eerst goed informeren om nadien heerlijk te genieten van jouw eigen badrituelen.

b2ap3_thumbnail_C195_inline.jpg

Laatst aangepast op
Top